HANDBOLL
F12 (2011)

Vinst i seriepremiären på bortaplan!
2023-10-01 17:54

Idag var det seriepremiär för serien i nivå 2. Seriens första match gick av stapeln i Helsingborg. Inledningsvis en mycket jämn match där resultatet stod och vägde. Efter ca 10  min in i första halvlek gjorde tjejerna ett litet ryck och ledde i halvlek med 8-4.

Fyllda med kämparanda och ny energi startades andra halvlek med full fart och ett suveränt försvarsspel. Tjejerna erövrade bollen och ville snabbt upp i anfall. Tjejerna körde på och fick utdelning för det tuffa och aggressiva försvarsspel de spelade idag. Ett par mål till och matchen slutar 12-5. Fyllda av glädje och trötta efter 50 min kämpande ekade ramsan högt i hallen när lagen skulle tacka varandra efter matchen.

Stämningen i omklädningsrummet efteråt gick inte att klaga på. Leende på alla tjejernas läppar och high-fives överallt.

Ett par saker som vi ledare noterat idag är

- Ett suveränt försvarsspel idag. Alla var aggressiva och samarbetet för att vara 2 mot 1 satt verkligen idag.

- Vi missade många skott idag men vi gav aldrig upp. Vi hängde inte med huvudet för att man missar utan tjejerna fortsatte och fortsatte.

- Ständigt peppande tjejer på bänken och high-five vid varje byte.

- En ständigt hejande och peppande supporterskara på läktaren.