Grattis till stipendiet, Camilla!
2017-07-06 09:17
Camilla Rohlén, tränare i F04/05 har vunnit Skåneidrottens och Folksams stipendie för unga idrottsledare.

Camilla är en ganska ny ledare i IFK Malmö som väldigt snabbt har anammat klubbens syn på betydelsen av att alla unga får möjlighet att utvecklas inom handbollen. Camilla lägger mycket tid och engagemang i sitt lag, men också för hela klubbens bästa. Hon har blivit en fin förebild för flickorna laget och tar sig tid att lyssna och hjälpa, både i frågor som rör handboll, men också alla de andra frågor som man har när man är 13 år. Camilla kommer helt säkert utvecklas till att bli en ännu bättre tränare och en ledarcamp är precis vad hon förtjänar. Hennes självklara ledarstil och ytterligare utveckling inom ledarskapet kommer göra henne till en oersättlig ledare i IFK Malmö Handboll.
Säsongsbyte!
2017-07-04 16:14
Jag håller på att "byta säsong" i föreningens administrativa system och det innebär bl.a. att hemsidan under en tid kommer att ha gammal och felaktig info och att lag/grupper/rubriker inte stämmer.

Ha överseende med detta, tack! :)

Glad sommar!
/Lars
Tack Morgan!
2017-07-03 19:04
Efter flera års engagemang i IFK Malmö Handbolls styrelse, dels som ordförande, dels som kassör, avtackades Morgan Kahn med en gåva från föreningen.

Vi önskar Morgan "Lycka till" framöver!

Idrottsfritids 2017!!
2017-05-23
Hej alla,
Nytt för i år är att vi utgår från vår fina nya hemmahall i Stapelbädden. Varför? Runt sporthallen finns ett stort, fint uppbyggt område fullt av aktivitetsytor som vi tänkt utnyttja och utveckla för vår verksamhet. Bada då?? Hur blir det med det?? Självklart kommer vi fortsatt erbjuda bad dom dagarna vädret tillåter, tanken detta år att badstunderna blir lite längre och genomförs som utflyktsmål ner till "Ribban Beach". En annan stor fördel att vara i Stapelbäddsområdet är tillgång till kök, toaletter samt vid för dåligt väder sporthallen.

Idrottsfritids innebär barnens mötesplats för massor av lek&skoj. Aktuella veckor är 25,26,31 och 32.  Från kl.08.30 finns personal på plats för att ta emot barnen. Hämtning ser vi helst sker innan kl.15.20. Lämna/hämta sker vid Stapelbäddens Sporthall Idrottsfritids tider är kl.09.00 - 15.00. Aktivitetsledare under idrottsfritids är från föreningens äldsta ungdomslag både killar och tjejer, samt att kansliet finns på plats där nere under dessa veckor. Barnen serveras lunch och mellanmål alla dagar. Idrottsfritids strävar efter att tillgodose alla barns behov och nyfikenhet med en så bred verksamhet som möjligt både på land och i vattnet. Vissa lekar/övningar är ledarstyrda medan viss tid till lekar/övningar skall vara fria för spontanitet från deltagarna. Under Idrottsfritids kommer det finnas möjligheter för handboll, fotboll, volleyboll, basket, minitennis, frisbee, krocket, kubb, skateboard och massa annat kul samt bad om vädret tillåter. Vårt mål o motto är att barnen skall vara lite gladare var eftermiddag dom hämtas/lämnar Idrottsfritids än dom är på morgonen när dom lämnas hos oss.

Anmälan och kostnad finner ni här:

Hjärtligt välkomna
IFK Malmö Handboll
Robert Andersson
0736-220850
IFK levererar!! Fantastiskt Kul!!
2017-05-17 21:10
Saga Bjurgren!
Det är med glädje och stolthet vi berättar att ännu en IFK - tjej har blivit uttagen till Riksläger. Mellan den 17 - 20 Juni i Halmstad kommer Riksläger 4 för flickor 00 att genomföras med Saga Bjurgren på plats! IFK Malmö Handboll önskar stort lycka till dessa dagar. STORT GRATTIS till uttagningen Bjuris!!!!
IFK spelare till SHE ligan.
2017-05-07 10:08
Amanda Andersson
Vi säger stort grattis till Amanda som tackat ja till ett kontraktsförslag med H65 Höör SHE lag säsongen 17/18. Amanda blir den första kvinnliga IFK spelare att testa sina handbollskunskaper i landets högsta och bästa liga SHE. IFK Malmö Handboll tackar för ett par härliga år i den gula tröjan önskar stort lycka till med din framtida handbollskarriär i H65 Höör.
Malmö Idrottsgrundskola - handbollsprofil, 01/03 10:10
Malmö Idrottsgrundskola - handbollsprofil, 12/12 09:56