2024-04-08 12:58

Då blev det dags. Äntligen var tiden inne för första kvalmatchen mot Hök i Mellbystrand.

Och egentligen kunde det inte börjat sämre med att vår Kapten Alice skadade knät i vår träningsmatch inför detta viktiga kval.

Spelare, ledare och supportrar åkte tillsammans upp till Mellbystrand denna tidiga vårmorgon och man kunde märka direkt på samlingen att detta skulle bli något bra. Glädjen var där. Viljan. Hoppet och.. musiken? Det ordnades med intromusik från våra yngre spelare när resten av laget började dyka upp. Det var Eye of the Tiger, 500 miles och Bumbibjörnarna.

Matchen startade och tjejerna visade omgående vart det berömda skåpet skulle stå och man ordnade en 6-1 ledning de första 10. Denna ökades på lite till halvlekens slut.

I vilan kände man på pulsen och vi alla sa att vi kör på med samma styrka och glädje i andra. Och det gick vägen! En bra bit in i andra halvleken i alla fall. Sen började något ske.

Man tappade någon boll där och plötsligt började motståndarna krypa lite närmare.

Det är då tjejerna visar sin vilja. Att resa sig upp när det börjar gå lite sämre.

Och när slutsignalen ljöd så stod det klara 16-22 på tavlan. En skön första seger och ack så viktiga mål att ta med till returen.

Nu gäller träning i veckan för att på söndag upprepa den glädje och vilja som präglat hela säsongen. En sista gång!

Varmt välkomna till Säsongens sista match, Söndag 14 april klockan 15:00

Säsongsavslutning2024-04-24 09:41
Kval till dv. 3, steg 12024-04-08 12:58
Vårsäsongen 20242024-03-19 10:48
Winter is coming...2023-11-21 09:33
Igång på riktigt2023-11-09 07:47
Hemmapremiär2023-10-26 10:42
Plötsligt i Vinslöv2023-10-24 12:12